Látványos, eredményes, hiteles
Egy hónap alatt két mérettel kisebb ruhatár? Márpedig lehetséges! A veszprémi Alakszobrászat számára a legjobb cégér a kezelt vendég. Híre is van: aki Kaslik Kriszta bármely szolgáltatását választja, az első percektől a legjobb kezekben tudhatja magát. Beszélgetésünk alkalmával, a témával kapcsolatban nem volt olyan kérdés, melyre ne kaptam volna hiteles és kimerítő választ. A testi-lelki átváltozás garantált, látványos és tartós! Nem csak hölgyeknek…

Milyen kezelésekkel garantált a sikert?
A egkedveltebb, egyben leghatékonyabb szolgáltatásom a kavitációs zsírbontás, ami a velünk született zsírsejtek egy részét számolja fel véglegesen. Ez tulajdonképpen a zsírleszívás humánus, fájdalom- és további szövődménymentes változata.

A rádiófrekvenciás kezelés alkalmával feszesítem, egyben kollagén és elasztin termelésére serkentem a szervezetet. Már az első alkalom feszessé teszi a bőrt, a további kezelések pedig ennek tartósságát biztosítják. Az eredmény látványos és magáért beszél.

A lipolézer nagyon jó kiegészítője a kavitációnak. Míg a kavitáció a bőrfelszín alatt 2 cm-el hat, ez közvetlen az annak felszíne alatt lévő zsírfelületen fejti ki hatását. Amikor nem olyan jelentős a zsírfelesleg, elegendő csak ezt a kezelést alkalmazni.

Ezeken kívül van az ún. EMS izomstimulálás, amely során izmot építünk. Egy fél órás kezelés egyórás intenzív testmozgással egyenértékű.

Minden alkalom vákuum kezeléssel zárul, ami egyrészt nagyon erős méregtelenítő hatású, emellett felgyorsítja a nyirok áramot, a vérkeringést, az anyagcserét.

Sokan szkeptikusan érkeznek hozzám, ennek ellenére sok embert hajt a kíváncsiság. Mivel bármelyik kezelést választva már az első alkalmat követően látható a változás, hamar megváltozik a véleményük. Sokszor előfordul, hogy dolgunk végeztével komplett ruhatárat kell cserélnie valakinek.

Nem szokványos szolgáltatás, amiről beszélünk. Miben több mindez egy kezelésnél?
15 éve kezdtem testkozmetikával foglalkozni, azóta is minden továbbképzésen részt veszek, fejlesztem a gépparkot, ennek köszönhetően mindig a legjobb szolgáltatásban részesíthetem a vendégeimet. Korábban masszíroztam, idővel kiderült, sokkal nagyobb igény van a szépségápolás ezen szegmensére. Azóta szünet nélkül – Magyarországon és Londonban egyaránt - csakis ezzel foglalkozom, a hölgyek - de még az urak is - egyszerűen imádják.

Olyat adhatok az embereknek, ami számukra jó. Visszaadom az önbecsülésüket, jobbá teszem az életüket. Tíz-húsz alkalommal is találkozom velük,ezidő alatt olyan személyes kontaktus alakul ki, mely során elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb a bizalmukba fogadnak. Így mondhatom, sokkal többet nyújtok egy kezelésnél, testi-lelki átváltozás egyben, ami a szolgáltatás jóvoltából végbemegy.

A nálam töltött idő csak a vendégről szól. (X)

Nem őszinte az a nő, aki nem vágyik szépülni! Kedves Urak, éppen ezért a közelgő ünnepek alkalmából bátran lepjék meg a szívüknek Kedvest az Alakszobrászat bármely szolgáltatásával, melyek közül a www.veszpremi-alakszobraszat.webnode.hu oldalon vagy a 06 20 238 3881 telefonszámon válogathatnak.

Ring Júlia | Fotó: Tál Dominik