Profizmus, felkészültség, felelősségvállalás
Az Otthon Centrum ingatlanközvetítő cég tizenhárom éve vezető szereplője a magyar ingatlanpiacnak, mára pedig piacvezetővé vált. Jól képzett munkatársakkal, határozott kommunikációval és a környezet változó igényeire való pontos reagálással méltán vált a szakma kiemelkedő szereplőjévé.

A cég veszprémi irodája 2015 márciusában kezdte meg működését. Az iroda Veszprém mellett Várpalota, Ajka és Zirc térségében kínál ingatlanokat. Nemcsak az egyes irodákon belüli, hanem az irodák közötti kiváló munkakapcsolat kialakítása és fenntartása is fő törekvés, hisz így még inkább megvalósítható az ügyfelek minőségi kiszolgálása. A fő profilt jelentő ingatlanközvetítés mellett a szolgáltatások széles spektruma kiterjed a különböző tanúsítványok, adásvételi szerződések, műszaki szakvélemények elkészítésére, hitelközvetítésre. A jogi ügyek intézésében képzett ügyvéd segít. A cég olyan építőipari megoldásokat is tud ajánlani, amelyek növelik egy ingatlan értékét, és ami fontosabb: ehhez ismerik a megfelelő szakembert.

A cél az, hogy a piacon a kereslet és a kínálat összehangolása hatékonyan, szakértő módon történjen, amely a szereplők elégedettségét eredményezi. Ehhez a munkatársaknak számos kompetenciával és ismerettel kell rendelkezniük. Kétségkívül bizalmi munkáról van szó, amely csak kívülről tűnhet egyszerűnek.

Nagy Nándor franchise partner és Mitró Ferenc irodavezető két alap elvárást támaszt a kollégákkal szemben: mutassanak hajlandóságot az új iránt, tanuljanak és legyenek hajlandók alkalmazni a megszerzett tapasztalatot. Ha ez a kettő megvan, működőképes lehet egy vállalkozás.

Az Otthon Centrum balatonfüredi irodája 2015-ben nyílt meg, válaszul a piaci igények növekedésére. Varró Gábor irodavezető meggyőződéssel vallja, hogy a kiemelkedő szakmai hozzáértésen túl az üzleti életben egyre nagyobb hangsúlyt kap az arculat is.

Egy rendezett, kulturált iroda a város szívében első látásra is megbízhatóságot, stabilitást, profizmust sugall, mely tényező akár döntő is lehet a leendő ügyfél partnerválasztása szempontjából. Az ingatlanok gyors és szakszerű értékesítését 8 fős szakképzett csapat segíti elő. Csodát nem ígérnek, de az ügyfelek és az alkalmazottak elégedettsége egyaránt mérhető. Az iroda kiemelt területe Balatonfüred, és a Balaton északi partja Balatonkenesétől Révfülöpig. A szolgáltatások köre hasonlóan széles: az Otthon Centrum Hitel iroda 20 bank és pénzintézet ajánlatait gyűjti csokorba. Az iroda hitelközvetítője megismerteti az ügyféllel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb számára.

Az Otthon Centrum igyekszik minden lehetséges megoldást megkeresni ügyfeleinek ahhoz, hogy elégedetten távozzanak. Hamarosan Balatonalmádiban is képviseletük nyílik. Balatonfüreden szinte az összes új projektet értékesítik, és terveik között szerepel, hogy a Veszprémben, jövő évben induló két nagy beruházásban is kiemelt partnerek legyenek. (X)

Szabó Virág | Tál Dominik