Lakberendezés A-tól Z-ig
A Profi Padló épp a válság kibontakozása idején bővítette üzlethelységét, Huszár Eszter üzletvezető pedig hosszú éveken keresztül próbálta kivívni helyét a sikeres veszprémi vállalkozások között. Mára azonban minden nehéz év megtérült, a Profi Padló veszprémi üzletébe megéri betérni nem csak a hatalmas választék, hanem a látvány miatt is!

Nevével ellentétben a Profi Padló kínálata szinte mindent lefed, ami a lakás otthonossá tételéhez kellhet. A szőnyegtől a függönyön keresztül a babzsákfotelig minden egy helyen megtalálható, ráadásul óriási választékban. Az üzlet kínál párezer forintos parkettát és exkluzív termékeket is, de Huszár Eszter üzletvezető vallja, az otthonos, szeretetteljes és meleg környezet megteremtése nem pénz kérdése.

A Profi Padló számára az egyéni kérések teljesítése sem jelent gondot, sőt a fiatalos csapat szereti a kreatív megoldásokat, és mindig új ötleteken törik a fejüket.

„Nem csak az a célunk, hogy széppé varázsoljunk egy házat, hanem hogy otthont teremtsünk.”

Amikor Huszár Eszter Veszprémbe költözött, hogy átvegye az itteni üzletet szüleitől, számos nehézségbe ütközött. Szerette volna fejleszteni az üzletet, bővíteni a helységet, és visszanyerni a Profi Padló piaci pozícióját.

Azonban hamar rá kellett jönnie, hogy nem idevalósiként rendkívül nehéz érvényesülni a veszprémi üzleti életben. „Tapasztalataim szerint egy üzlet nem lehet igazán sikeres, amíg a mögötte álló személyt nem fogadják el. Lehet persze működtetni, de nem teljes hatásfokon.”

Eszter kitartása végül meghozta gyümölcsét, az üzlet szép lassan kivívta helyét a helyi piacon, stabil pozícióját pedig azóta is őrzi. Rögös út áll a vállalkozás mögött, mára azonban sikeres, dinamikusan fejlődő boltról beszélünk, ahová jó érzés belépni.

Eszter nem vitatja, hogy a sikerhez a család és a munkatársak is nagyban hozzájárultak.

Az üzletvezető szerencsésnek tartja magát, hisz remek csapattal dolgozhat együtt. Mint mondja, ha az üzletben jó hangulat uralkodik, az a vásárlóra is átragad.

„Nem tudok azonosulni az olyan vezetőkkel, akiktől félnek az alkalmazottai. Nem is tudnék olyan közegben dolgozni, ahol feszültség uralkodik. Fiatal a csapat, de úgy gondolom, a szüleimtől kapott tapasztalat és a ránk jellemző fiatalos lendület kiválóan működik együtt.”

„Ez egy családi vállalkozás, szerintem látszik is rajta.”

A Karácsony a Profi Padló életében is különleges szereppel bír annak ellenére, hogy nem ez a legerősebb hónap. A téli időszakban már nincsenek nagy beruházások és aljzatbetonozásba sem kezd az ember. Az ünnepi időszakban a kisebb árucikkek, ágytakarók, ünnepi terítők és díszek élik fénykorukat. „Bevallom, nőként engem inkább ez az időszak tölt el izgalommal, hiszen úgy gondolom, a ház ünnepi díszbe öltöztetése remek alkalom arra, hogy elengedjük a fantáziánkat.”

Eszter és csapata nem csak az óriási kínálattal és rengeteg akcióval, hanem a díszítéssel is igyekeznek ráhangolódni az ünnepekre. Az üzletvezetőt örömmel tölti el, ha a vásárlók ihletet merítenek egy-egy dekorációból vagy egyszerűen csak jó érzés tölti el őket a fények és a díszek láttán. (X)

Szabó Virág | Fotó: Tál Dominik