“Egyéni szolgáltatás, amit nem vehet le a polcról”
Az egészséges testsúly iránti vágy nem szégyellnivaló, hanem a tudatos gondolkodás része. Nem mindegy azonban, milyen úton érünk el a kitűzött célig. Október óta Veszprémben is elérhetők a Toman Diet termékek, melyek az egészséges fogyás alappillérei lehetnek.

A termékek kifejlesztője, Tomán Szabina 15 éve élvonalbeli divatmodell, hazai és nemzetközi kifutók, kampányok arca. Gyermeke születése után talált rá a fehérjediéta módszerére, amely segített neki a szülés utáni fogyásban.

„Modell múltam 10 éve után, kislányom születésével alakom elveszítette a modellszakmában elvárt karcsúságát. A korábbi „megoldásaimat” ilyen helyzetekre átértékeltem, és úgy döntöttem, a koplalással járó káros egészségügyi következményeket most már figyelembe kell vennem. A korábbi modell időszakomban ez sajnos gyakori szokás volt.

Kis információgyűjtés után rátaláltam a fehérje diétára. A módszer olyan megoldást kínált a fogyás eléréséhez, amelyet bátran mertem alkalmazni az egészségem megóvása mellett.

Az eredmény hosszú távon is meggyőzött arról, hogy alkalmazása hétköznapi életet élő emberek számára is nagy segítséget jelenthet. Így 2012-ben elkezdtem forgalmazni az általam is használt fehérje diétás termékcsaládot, amely azóta már számtalan vendégemnek segített súlyfeleslege leadásában.
Közben a fogyasztói visszajelzések és kérések alapján szerettem volna egy új termékkínálatot kialakítani, amely elvezetett ahhoz az elhatározáshoz, miszerint saját fejlesztésbe kezdek.

Franciaországban és Belgiumban találtam gyártót, így 2015-ben már a legnagyobb elhivatottsággal saját márkám forgalmazásába kezdtem, Toman Diet néven. A termék kifejlesztése során igénybe vettem szakorvosok, dietetikusok munkáját, nagy figyelmet fordítva arra, hogy a termékek ne csak a fogyásban segítsék vendégeimet, hanem egy helyes étrend hosszú távú kialakításában, amelynek célja a különböző betegségek megelőzése is.”

A Toman Diet fehérjében gazdag diéta. Egészségesen és gyorsan fogyunk, csak zsírból, nem izomból. A program könnyen a mindennapokba illeszthető, kiegyensúlyozott táplálkozásra bíztat, a termékek ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak. A diéta alatt folyamatosan szakértők segítenek minket, rendszeres konzultációkon, közösen értékeljük az eredményeket és további célokat tűzünk ki.

A fehérje diéta lényege fehérjedús diétás termékek fogyasztása. A diéta különböző szakaszokra tagolódik, mely során megtisztul a szervezet a felhalmozódott szénhidráttól és zsíroktól. Az éhségérzet elkerülése mellett a diéta az izom tömegvédelmét szolgálja, így – mérhető adatokkal alátámasztva – a vendég csak a testzsír százalékból veszít. Megfelelő ásványi anyag és vitamin-pótlással (mely tápanyagokat a diétás termékek is tartalmazzák) a szakszerű instrukciókat betartva, egészségesen és hiányérzet nélkül érhető el a fogyás. (X)

A TOMAN DIET TERMÉKEK ELÉRHETŐK A CÉG VESZPRÉMI ÜZLETÉBEN

Toman Diet Veszprém:
Belvárosi Üzletház; Szeglethy József u. 1. fsz.

Információ:
Fazekas Aranka +36 70 931 2898