Az Aesthetic Partner termékei már Veszprémben is
Minden hölgy vágyik arra, hogy bombázó alakja legyen, az Aesthetic program segítségével pedig ez ma már könnyen elérhető.

Minden hölgy vágyik arra, hogy bombázó alakja legyen, az Aesthetic program segítségével pedig ez ma már könnyen elérhető. Ez a diéta egy olyan koncepcióra épül, amely minden esettben innovatív, személyre szabott programot kínál, legyen szó anyagcsere optimalizálásról, testsúlycsökkentésről vagy a fizikai erőnlét javításáról. Az Aestheticpartner lifestyle alapja egy részletes és alapos állapotfelmérés, és egy teljesen új életmód kialakítása.

A diétához szükséges termékek franciaországi laboratóriumban készülnek. A hatalmas gyár több évtizedes tapasztalattal, magasan képzett szakemberekkel és soha véget nem érő termékválasztékkal rendelkezik. A minőségre garancia továbbá az elégedett fogyasztók nagy száma.

Sudár Beatrix és Szűcsné Pichner Petra 8 éve dolgozik együtt. Sikeres vállalkozásuk vezetése mellett nagy figyelmet fordítanak az egészséges táplálkozásra. Bea tavaly talált rá az Aeshtheic Partnerre. Mióta elkezdte a programot, 8 kilót fogyott, éhezés nélkül. Súlyát azóta is tartja.

Sikeres fogyása után a nagy érdeklődésre való tekintettel keresték fel az Aestheticpartner budapesti központját, hogy elindítsák a közös együttműködést Veszprémben. Fontosnak tartják, hogy olyan termék mellé álljanak, amit hitelesen tudnak képviselni, hiszen ennél a diétánál személyre szabottan, éhezés nélkül, tudatosan tanítják meg a fogyni vágyókat az egészséges életmódra, minőségi termékeket biztosítva mindehhez. Nagyon várják az új kihívást az életükbe, hogy segíthessenek màsoknak is jól érezni magukat a bőrükben! (X)

Az üzlet március 10-től már várja vendégeit!

Elérhetőségek:
Üzlet címe: 8200 Veszprém József Attila u. 40. Púder kozmetika
Web: www.aestheticpartner.de
Facebook: Aestheticpartner Veszprém by Púder
Bejelentkezés: +36304422131, +36203159352