Luxuslakás balatoni kilátással
Luxuslakásokat épít 2018. kora tavaszi átadással az egyetlen, még beépíthető balatonfüredi vízparti területen a Vex Holding Zrt.

Carina Residance néven saját stranddal rendelkező örökpanorámás luxuslakásokból álló társasház épül Balatonfüred egyik legfrekventáltabb helyén, a Füred kemping területéből lehatárolt részen. A telekrészt délnyugatról erdő és nádas veszi körül, dél-délnyugati határa közvetlen Balaton-parti: a Balaton homokos, plázsos partszakaszától 30-50 méterre fog elhelyezkedni az épület. Az építmény két négyemeletes épületrészből áll, amelyben összesen 64 luxuslakást alakítanak ki többféle méretben, 58-tól 150 négyzetméterig. Minden lakáshoz napozóterasz tartozik. A földszinti lakások élő sövénnyel elválasztott kertkapcsolattal rendelkeznek.

A lakásokhoz vásárolható tároló, belső garázsbeálló, illetve külső parkolóhely. A társasház két épületrészét egy földszintes rész köti össze, ahol a társasház kizárólagos tulajdonában és használatában levő medencékkel, szaunákkal, gőzkabinnal felszerelt wellnessrészleg létesül, a tetején napozóterasszal. Szabadtéri 10x20 méteres úszómedence, valamint gyerekeknek pancsoló, továbbá grillezőhely és játszótér is kialakításra kerül a fákkal, cserjékkel beépített udvaron.

A kivitelezés már elkezdődött, folynak a szerkezetépítési munkák. A műszaki átadás időpontja 2018. január, 2018 tavaszán pedig várhatóan megkezdődhet a beköltözés is.

A luxuslakások több mint negyedét már értékesítették. Árlista, fizetési ütemezés, tervrajzok, külső látványtervek, további információk megtalálhatók a www.carinaresidence.hu internetes oldalon, ahol folyamatosan nyomon követhetők az értékesítési adatok. (X)

Vásárolja meg balatonfüredi luxuslakását közvetlenül a vízparton!

Carina Residence
Tel.: +36-30/277-12-39
www.carinaresidence.hu
E-mail: info@carinaresidence.hu