Ahol a részletek is fontosak

“Amikor az Oliva elődjének, az egykori Pusztai vendéglőnek a szó szoros értelemben vet romjait megvásároltam 1996-ban, még nagyon más volt a hazai, de különösen más a vidéki vendéglátás. Veszprémben sem volt ez másképp. Egy olyan helyet szerettünk volna, ahol mi magunk is jól érezzük magunkat. Ahová nemcsak pusztán a jó, minőségi ételek miatt jár az ember, hanem ahol csak üldögélni, a kertben fröccsözgetni vagy egy jó palack bor mellett beszélgetni barátokkal, családdal vagy csak úgy, egyszerűen lenni is jó.

Semmi flanc, semi ákombákom.

Ma, 18 évvel a nyitás után is ugyanezt gondolom. Nem hivalkodni, nem túlgondolni, túlmódolni a vendéglátást, de minőséget adni. Jó alapanyagokból kiszolgálni azokat, akik a modernebb gasztronómia hódolói, de nem feledkezni meg azokról sem, akik a hagyományosabb konyhai világ kedvelői. Ahol a részletek is fontosak. Ahova betérsz és érzed, hogy a helynek van egy kisugárzása, ami nyugalmat, melegséget és barátságot kínál.”

(Mészáros Zoltán, tulajdonos)

“Az Oliva célja egy nemzetközi színvonalnak megfelelő, a hazai szolgáltatók legjobbjai között tartósan működő olyan vendéglátó szolgáltatás biztosítása, ami elkötelezett a magas minőség mellett, ahol a vendégek a minőségi szolgáltatást egy családias, barátságos, kedves, közvetlen stílus kíséretében tapasztalják meg. Az Oliva egy olyan hely, ahol a vendég és a személyzet is jól érzi magát, a vendégeknek az a benyomása, hogy olyan személyzet veszi őt körbe és szolgálja ki, akik szeretik a munkájukat, amit professzionális szinten végeznek.” (Az Oliva missziója – oliva.hu)