3D látványtervezés – művészet a fürdőszobában
Egy fürdőszoba meglehetősen összetett helyiség ahhoz, hogy tervezésekor minden berendezési tárgyat, felületet, fényviszonyt egyszerre „tartsunk szem előtt”.

Egy otthonon belül általában itt található a legtöbb beépített tárgy, mint például a zuhanyzó, a kád, a mosdó, a wc, és gyakran a mosógép is itt kap helyet. Az ablak általában kicsi, így napközben is többnyire a mesterséges fény dominál, arról nem is beszélve, hogy a burkolatoknak is igazodniuk kell mindehhez. Nem kis feladat mindezt fejben tartani, vagy egyáltalán elképzelni az új fürdőszobát, amikor még csak a csupasz falak állnak, netán egy tervrajz áll rendelkezésre.

Szerencsére ma már erre is van megoldás. A 3D-s látványtervező program és a szakértő tervezőkolléga segítségével gyorsan és pontosan megtervezhetjük fürdőszobánkat – erre pedig már a veszprémi Laguna Fürdőszobaszalonban is van lehetőség.

Napjainkban rengeteg fajta falicsempe, járólap és dekor közül választhatunk, hiszen a hazai designerek minden évben újabb kínálattal állnak elő, lenyűgöző mintákat és különleges felületeket, színeket és méreteket álmodnak meg, a sok variációs lehetőség között pedig nem is olyan könnyű kiigazodni. A szalon szakértő és kreatív kollégái azonban segítenek kiválasztani az igényeinkhez és elképzeléseinkhez legmegfelelőbb burkolatokat, szanitereket, kádakat, kabinokat, valamint ötleteikkel, tanácsaikkal kedvesen terelnek minket, hogy a lehetőségekhez képest a legtöbbet hozhassuk ki a fürdőnkből. Ha pedig megvan a tökéletes választék, a 3D-s tervező program segítségével az ízlésünknek megfelelően megeleveníti leendő fürdőszobánkat. Így nem csak a választott burkolat minta és szín harmóniájáról győződhetünk meg, hanem láthatjuk az egész fürdőszobát a többi tárggyal együtt, sőt virtuálisan körbejárhatjuk. Így sokkal egyszerűbb még a számítógépen kijavítani a problémás területeket, és nem akkor kell, amikor már elkészült minden.

Ha Ön is arra vágyik, hogy fürdőszobája esztétikus, kényelmes, ideális, kihasználható és nem utolsósorban gyönyörű legyen, mindenképpen érdemes élni a Laguna Fürdőszobaszalon szolgáltatásával, hiszen a céljuk az, hogy Ön sok éven át élvezhesse a megálmodott fürdőszobája szépségét és kényelmét. (X)

Laguna Fürdőszoba Szalon
8200, Veszprém, Mártírok útja 13. (Kis-Tesco mellett)
Tel/Fax: 88/404-794 Mobil: 70/777-6373
e-mail: laguna@lagunaveszprem.hu
lagunaveszprem.hu

Forrás: vehir.hu