Gyilkos szenvedés helyett vákuumos varázslat
Dübörgő éhségérzet, reszketés, lelki elgyengülés. Az esztelen böjt nem csak hatástalan, óriási veszélyeket is rejt magában. Vércukorszint a padlón, savtól tengő gyomor, migrénes fejfájás. Szépen lassan elszédülsz, homályba merül a világ. Ezek a tünetek a szervezet segélykiáltásai. Ugyanis a böjtölés nem más, mint egy mesterségesen előidézett éhezés.

Való igaz, hogy a számtalan buzdító írás mellett nehéz elhinni, hogy ez a fajta méregtelenítés orvosi szakvélemény kikérése nélkül maga lehet a méreg, de ne kísértsük a sorsot. Hazánkban egyedülállóan, Veszprémben létezik egy új út a lapos has felé, a gyors és maradandó fogyás irányába.

VACU MAGIC a vákuumos varázslat – Tatai József, az 1. Futsal Club Veszprém csapatkapitányának, a Magyar futsal válogatott alapemberének ajánlásával.

A Vacu Magic napjaink leghatékonyabb és legkorszerűbb alakformáló gépe, mely minden fogyni, mozogni, sportolni vágyó embernek személyre szabott megoldást nyújt a makacs narancsbőrrel, túlsúllyal és méreganyaggal szemben.

A tervezők a kabinban egyszerre 9 féle eljárást ötvöztek a gyors és tartós fogyás elérése, illetve a cellulitisz csökkentése érdekében. Célzott zsírégetés valósul meg a hasról, combról, illetve a csípőről is.

A gépben egyénre szabottan sétálni, kocogni vagy futni kell, és mindeközben hagyni, hogy a kialakuló vákuum és infrahő hatására megtörténjen az intenzív zsírbontás. Ami pedig már csak hab a tortán, hogy a lehető leggyorsabb fogyás elérése érdekében a gép biztosít még ózonhatást, aroma-és színterápiát, mentális interaktív tréninget, illetve kollagén-fénykezelést is.

Hogyan is működik pontosan?

A vendégre deréktól lefelé egy vákuumszoknyát helyeznek, melyet a kabinhoz erősítenek. Ennek a segítségével vákuumhatást generálnak, amely elengedhetetlen az eredményes zsírbontás érdekében.

A gépben ezek után indul el a választott program, illetve a zeneterápia, miközben a vendég már egy képernyőt lát, melyen különböző tájak váltakoznak, hogy a mentális kikapcsolódás még véletlenül se maradjon el.

A kabinban az infrahő elindul deréktól lefelé, hogy a mélyszöveti felmelegedés és a méreganyagok eltávolítása is végbe menjen. Az ózonterápiával bőrfertőtlenítés és baktériummentesítés válik valóra, a kollagén-fénykezeléssel pedig a bőrfeszesítés sem marad ki a sorból.

Ha esetleg kedvet kaptál, ne csüggedj kipróbálni. Legyél bátor, higgy magadban, de ami a legfontosabb, hogy sose felejtsd: az egyetlen ember, aki veled lesz életed végéig, az te vagy. Vigyázz magadra és az egészségedre!

Simon Dániel | Fotó: VACU MAGIC