A legszebb almát a fáról
Letisztult külső megjelenés, megbízható működés, egyszerűség, technológiai újítások, sokszínű funkcionalitás jellemzi a márkát, amely betoppanva mindennapjainkba első pillantásos fellángolásból válik életre szóló szerelemmé.

– Az Apple életérzés az, amikor meglátod, megfogod, és a design azonnal megmozgatja a fantáziád, majd amikor megismered az egyszerű, sokrétű és kiemelkedően felhasználóbarát rendszert, meg is tartod – fogalmaz Nyári-Joó Regina, az Iphone Center Veszprém tulajdonosa.

Regina már az első Iphone készülékénél megtapasztalta az igazi almás élményt, ezt követően pedig már nem volt megállás: a megbízhatóság és az Apple kéz a kézben jár, így alakulhat ki a márkával szembeni kötődés.

A mai napig vannak olyan Iphone 5S tulajdonosok, akik az egész napos használat mellett is egy tökéletesen működő készüléket tarthatnak a kezükben. Egy 2013-as modellnél a legtöbb márkát tekintve nem számíthatunk ilyen szintű üzembiztosságra, ám az Apple termékek esetében általában nem meghibásodások következtében döntünk az új eszköz vásárlása mellett.

Regina szerint az “almák szerelmeseit” a kíváncsiság ösztönzi: az új funkciók iránti érdeklődés miatt váltanak az újabb típusokra. Siri, a TouchID, majd a FaceID, a Portré mód, az egyedi emojik, a kiváló felbontású fotók, magas minőségű normál és timelapse videók, egymással tökéletesen kommunikáló, szinkronizálható eszközök és sok más újítás színesítette évről évre az Apple tulajdonosok felhasználói élményét.

Regina márka iránti szenvedélye, a szakmai hozzáértés és az elhivatottság jegyében egy almás üzlet megálmodásához vezetett: a veszprémi Bajcsy-Zsilinszky utca Apple birodalma, az IphoneCenter Veszprém neve számos Apple tulajdonosnak ismerősen csenghet.

– Az IphoneCenter számunkra nem csak egy vállalkozás, munkahely, ahova az ember reggel bejön és délután hazamegy, hanem az életünk egy része. Úgy gondolom, hogy ezt csak akkor lehet jól csinálni, ha ismered, szereted és használod a márkát: ezt nem lehet erőltetni. A sikerünk titka, hogy jelen vagyunk az üzletben és napi szinten részt veszünk a feladatokban: ha lenne tíz másik boltunk alkalmazottakkal, megszűnne az emberekkel a kontakt és eltűnne az, amitől mi mások vagyunk – mondja Regina. – Mi nem jobbak vagyunk, hanem mások: itt vagyunk, és a problémákra, kérdésekre megszületik a megoldás.

Regina kedvenc almája az Iphone, amivel azt hiszem, nincs egyedül, hiszen a márka legismertebb terméke az “Apple hatás” mellett mobilitásának köszönhetően a munkában és a szórakozásban egyaránt pótolhatatlan részévé válhat a mindennapoknak.

A telefon egy ember életében kiemelten fontos, de privát szerepet tölt be, ezért nem szívesen adjuk idegen kézbe. Ám ha mégis megtörténik a baleset, muszáj megválnunk rövidebb időre szeretett tárgyainktól, és nyugalmat jelenthet, ha az első csavartól az utolsóig nyomon követhetjük a szerelést: az egyszerűbb javításokat “látvány szervizben” végzik a szerviz-technikusok.

Az IphoneCenterben meglévő készülékeink javítása, szervizelése mellett a legújabb Apple termékeket és kiegészítőket is azonnal beszerezhetjük: az üzlet gazdag kínálata Veszprémben hiánypótló, ám a törzsvásárlói program, a kedvezményrendszer a térség különböző pontjairól, Pápáról, Tapolcáról, Keszthelyről, de még Siófokról is vonzó célpont a márka szerelmeseinek, illetve több kis és közepes vállalat is csatlakozott már a visszatérő vásárlók sorába. A szakszerű és segítőkész kiszolgálás, a barátságos közeg és az ismerős arcok teszik szerethetővé az üzletet, ahol a legszőrösebb alma rajongó, Sztyui kutya társaságában várják a régi és leendő Apple tulajdonosokat.

Megkérdeztük, hogy a munkát követően mivel is tölti a szabadidejét egy igazi almás csapat: a kikapcsolódást jelentő szokásos kirándulások mellett, januárban a cupertinoi Apple központba látogattak el. “Ez nemcsak egy munka, hanem szenvedély, ezért a szórakozás és a munka gyakran találkozik.”

Sulyok Georgina | Fotó: Babják Tamás