Ahol mindent megkaphatsz
Vállalkozóként számos teher nyomja a vállunkat. Önmagában egy jó ötlet még nem garantálja a sikert: jó logisztikára, erős vezetésre, átgondolt kommunikációra és marketing stratégiára is szükség van. Utóbbi önmagában is nagy feladat, hiszen meglehetősen szerteágazó terület: magában foglalhatja az arculat, a weboldal, a kreatív koncepció megtervezését, a legjobb hirdetőfelületek kiválasztását, Facebook kommunikációt, PR anyagok elkészítését, projektek propagálását, szóróanyagok legyártását.

Adott esetben ezek közül csak egy-egy részterülettel van dolgunk, jóval gyakrabban azonban többféle marketingtevékenységet is végzünk. A legideálisabb az, ha ezeket a feladatokat egy helyen, magas minőségben tudjuk elvégezni.

„A Bakony-Balaton Média Kft. éppen ezt nyújtja: kommunikációs, kreatív és marketing ügynökségként a térségben egyedülállóan egy helyen tömöríti össze mindazokat a szolgáltatásokat, amelyre egy cégnek csak szüksége lehet. Egyszerre nyújt tartalmat és hirdetési felületet is, online és offline formában is” – mondja Szelle Dóra stratégiai igazgató.

Gondoljunk csak bele: ha elmegyünk bevásárolni, akkor is azokat a helyeket preferáljuk, ahol egyszerre, jó minőségben kapunk meg mindent, és nem kell külön időt és költséget fordítani arra, hogy az egész várost bejárjuk értük.

Talán egyszerű a fenti hasonlat, mégis helytálló. Rengeteg időt és energiát spórolhatunk azzal, ha nem kell külön ügynökséget keresnünk arra, hogy megtervezze a kreatív koncepciót, egy másikat arra, hogy PR cikkeket készítsen, egy harmadikat pedig arra, hogy legyártsa a dekorációs elemeket. „Azzal, hogy mindent egy „házon” belül tud kezelni az ügynökség, akár napokat nyerhetünk, sokkal átláthatóbbá válik egy-egy projekt és megbízás. Arról nem is beszélve, hogy ha már ismersz egy csapatot, akikben megbízol, nem kell újra lefutnod ugyanazokat a köröket egy másik helyen.”

Mindez anyagilag is sokkal gazdaságosabb, hiszen azáltal, hogy a cégben profi stáb – újságírók, grafikusok, webfejlesztők, projektmenedzserek, marketing menedzserek – dolgozik, akiknek pontos rálátása van az egyes területekre, abban is tudnak segíteni, hogy ár-érték arányban melyik felületen éri meg hirdetni, hogy valóban elérjük a célközönségünket. Vagy éppen különböző, több területre kiterjedő csomagok közül is választhat az ügyfél, így kedvezményesebben kaphatja meg mindazokat a szolgáltatásokat, amelyekre szüksége van.

A Bakony-Balaton Média esetében ráadásul egy bejáratott névről van szó. „Tizenegy éve van jelen a cég a piacon, az elmúlt több mint egy évtizedet a folyamatos fejlődés jellemezte. Míg kezdetben csak három megjelenési felülettel rendelkeztünk, ma már ez a szám tizenegyre nőtt, a legfrissebb megújulás részeként pedig ma már olyan szolgáltatásokkal is rendelkezünk, mint drón használata vagy buszreklám, ami a térségben kizárólag nálunk érhető el. ”

A Bakony-Balaton Média Kft. teljes szolgáltatási portfóliója:

  • marketingstratégia kialakítása
  • arculat, márkaépítés
  • online, offline médiafelületek (óriásplakátok, épülethálók, citylightok, buszreklám, LED fal, online hírportál, gazdasági magazin)
  • Facebook kommunikáció tervezése
  • kreatív koncepció kialakítása
  • kommunikációs terv készítése
  • web, grafika
  • videó, film, fotó, drón
  • dekor, nyomda
  • rendezvények szervezése