Találd meg a saját utad: irány a Bakony és Balaton térség!

Sokszínű természet és kultúra, emlékezetes ízek és hangulatok, élménydús pillanatok, csendes töltődés. A Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. a Bakony és a Balaton-felvidék turizmusát hivatott népszerűsíteni.

A több mint negyven települést lefedő terület fókuszpontjai Veszprém, Várpalota, Zirc, Bakonybél, Ajka, Somló, Sümeg, Tapolca, Nagyvázsony, Nemesvámos, Balatonkenese. A térségi TDM szervezetként működő kft. egyfajta kapocs a látogatók, turisták és a turisztikai szolgáltatók között. Egyik irányba közvetíti a kínálatot, személyre szabottan és a vendégek igényeihez igazítva, míg a másik irányba visszacsatol a vendégek véleményéről, vágyairól, szokásairól – így igyekezve alakítani és tökéletesíteni ezt a kapcsolatot, a régió kínálatát, ismertségét.

A rendkívül gazdag szabadidős kínálatból a választást a tematikusan felépített weboldal, illetve a folyamatos tippeket közvetítő Facebook oldal segíti, emellett a szervezet csapata közvetlen megkeresés útján online, telefonon és személyesen is bárki rendelkezésére áll.

Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft.

Iroda: 8200 Veszprém, Vörösmarty tér 4/B
www.bakony-balaton.hu, www.facebook.com/bakonybalaton/
info@bakony-balaton.hu
+36 20 3230610

Ha nincs iránytűd, legyen Bakony & Balaton kártyád!

Két kerék, dupla élmény Bakony & Balaton bringával!