Mit csináljunk ősszel a városban?

XXXII. Várpalotai Félmaraton

2019. október 26.

Helyszín: Várpalota

A szabadtéri testedzést a hűvösebb idő beálltával sem kell hanyagolni: ha a melegebb hónapokban már kellő állóképességet szereztünk és szép fokozatosan, megfelelő ruházattal hozzászoktatjuk magunkat a hideghez, ősszel is bátran nekivághatunk akár egy komolyabb távnak is. Például a hagyományos várpalotai félmaratonon 5, 10.5, 21 km-es távokon tehetjük magunkat próbára. Ha pedig úgy véljük, a teljesítményünk közösségben jelentősen megnő, akár csapatban is kipróbálhatjuk magunkat a 10 km-es szakaszon. Nevezni október 10-ig lehet.

Killer Queen – Queen Show from London

2019. november 12. 19:00

Helyszín: Hangvilla Nagyterem

„Félelmetesen valósághű! A pop legenda visszatért! Mintha a Wembley Stadionban lennénk 1986-ban! A legjobb dolog a Queen óta!” Ilyen és ehhez hasonló felkiáltásokkal jellemezték eddig az 1993-ban alakult Queen emlékzenekar, a Killer Queen fellépéseit világszerte. A banda gyakorlatilag alapítása óta sikert sikerre halmoz, ami nem csoda: Patrick Myer hihetetlen pontossággal imitálja Freddie-t, a csapat egész jelenléte pedig olyan, mintha csak az eredeti zenekart látnánk. Ha valaki lemaradt volna anno a budapesti Queen koncertről, most egy remekbe szabott illúzióval pótolhatja. Talán még a Tavaszi szél vizet áraszt is elhangzik.

TANKCSAPDA KONCERT

2019. november 22.

Helyszín: Veszprém Aréna

Magyarország legendás rockzenekara, a Tankcsapda idén ünnepli 30 éves fennállását. A jeles jubileum alkalmából egy hat állomásos körszínpados Aréna turnéra indulnak az év végén: Győr után Veszprémbe látogatnak. Mennyország tourist, Be vagyok rúgva, Egyszerű dal, Adjon az ég, Alföldi gyerek, Nem kell semmi, Örökké tart – a nagy slágereket biztosan együtt skandálhatjuk majd, de a jól ismert számok eljátszáson túl minden bizonnyal számos meglepetést tartogat még a banda a koncerten.