Egy évtizede szépítik veszprémi otthonainkat
Éppen tíz éve, hogy Nagy-Huszár Eszter átvette a mai Profi Padló vezetését: a jubileum alkalmából visszatekintettünk vele az elmúlt egy évtizedre.

„Az idei év különösen fontos számomra, hiszen éppen tíz éve, hogy Veszprémbe költöztem. Miért pont ide? Szüleim 1992-ben álmodtak egy nagyot és Szőnyegvilág néven elindították közös vállalkozásukat Zalaegerszeg városában. Az akkor még csak PVC-t forgalmazó üzlet gyorsan a vásárlók kedvencévé vált. Ezen felbuzdulva további városokat kerestek, hogy bővítsék az akkorra már lakberendezési áruházzá nőtt cégüket, és így találtak Veszprémre.

Az egyetem elvégzése után nagy dilemma előtt álltam, hogy pályakezdőként Veszprémbe költözzek-e és átvegyem a már működő üzlet irányítását, de végül éreztem magamban affinitást rá. Emlékszem pontosan, amikor 10 évvel ezelőtt megtaláltam az üzlethelyiséget, ahol most beszélgetünk. Sajnos az üzlet bővítése után beütött a gazdasági világválság, ami kemény éveket eredményezett vezetőként is, de azt vallom, egy cég akkor tud hosszú távon sikeres lenni, ha jól és időben reagál a piaci változásokra, válsághelyzetben is felismeri a lehetőségeket és stabil tud maradni.

Az időközben Profi Padlóvá alakult üzlet sikere egyetlen dologban rejlik: a család erejében. Nálunk mindenki azon dolgozik nap mint nap, hogy elégedett vásárlóink legyenek. Szüleim, nővérem és a férjem is óriási szerepet vállalnak abban, hogy áruházaink a megszerzett piacvezető pozíciót hosszú távon meg tudják őrizni az adott városokban. A 21. században már nem elég kinyitni az ajtót az ügyfeleknek az üzletben. Ennél sokkal többre vágynak, ezért igyekszünk maximálissá tenni a vásárlási élményt.

Férjemmel három évvel ezelőtt elindítottunk egy új vonalat. Felismertük, hogy komplett szolgáltatást kell nyújtanunk a vásárlóknak ahhoz, hogy az elégedettségük maximális legyen, így a megvásárolt termékeket beépítjük otthonaikban. A melegburkolási szakág fejlődése együtt járt az üzlet töretlen fejlődésével, és bátran mondhatom, tíz év után meghatározóvá váltunk a környéken. Nem csak a padlóburkolásra terjed ki a szolgáltatásrendszerünk, hiszen az én szívem csücske a függönyözés. Minden nap megkapom a kérdést, hogy két cég vezetőjeként miért én megyek ki személyesen és teszem fel a függönyöket a vásárlóknak? A válasz egyszerű: szeretem látni az emberek boldogságát és örömét, mikor megszépítjük otthonukat.

Folyamatosan csinosítjuk közel 800 m²-es áruházunkat, hogy törzsvásárlóink is lássanak minden héten valami újat. Épp egy teljes felújításon estünk át, ami szintén a vásárlási élményt növeli. Büszkeséggel tölt el, hogy ma már 12 fővel állunk a vásárlók rendelkezésére, aminek eredményeként nemcsak lakossági fronton, de közületi téren is egyre erősödünk. Az elmúlt két évben volt szerencsénk olyan projektekben részt venni, ahol bizonyíthattuk szakmai hozzáértésünket, profizmusunkat, rugalmasságunkat és stabilitásunkat. Több 10.000 négyzetméter leburkolt felülettel a hátunk mögött büszkén mondhatom, bár rögös volt ez a tíz év, de minden percben azon dolgoztunk, hogy megszeressenek minket és boldoggá tegyük megrendelőinket.

És hogy mit tartogat a jövő? Rengeteg fejlesztési tervem van. Szeretnénk még több új terméket bevezetni a veszprémi piacra, hiszen az idei év egyik siker termékét, a WPC burkolatot is mi ismertettük meg a környékkel. Annyi szép teraszt és kerítést építettünk idén, ami szintén méltó az üzlet hírnevéhez. Idén nagy hangsúlyt fektettünk a közösségi médiában való szereplésre, és ez így lesz jövőre is. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a lakberendezők, belsőépítészek is szívesen dolgoznak velünk. Szeretnénk ezt a vonalat is még erősíteni. A jövő kulcsa a megfelelő szaktudás, termékkínálat és a folyamatos megújulás. Ennek fényében dolgozunk tovább azon, hogy még több elégedett vásárlónk legyen.” (X)

Fotó: Kovács Bálint