Mit csináljunk télen a városban?

Pannon Várszínház: Az élet csodaszép ♦ 2019. december 21-22. ■ Hangvilla

Magyarországon először látható színpadon a karácsonyi filmek klasszikusának számító Az élet csodaszép, egészen pontosan hallható – a Pannon Várszínház ugyanis nem kevesebbre vállalkozott, minthogy élő rádiójátékként mutassa be az öngyilkosságra készülő, angyalok által meglátogatott George Bailey történetét. A sztori közel félszáz szerepét mindössze hat színész adja elő a hangjával, ami az eleve különleges alapanyag mellé további izgalomfaktort ad. További előadás időpontok: pannonvarszinhaz.hu

Lovasi András: Tűzijáték délben ♦ 2020. január 17. ■ Hangvilla

Bandi a hegyről Veszprémbe látogat, hogy kiénekelje magából 30 történetét: bár Lovasi András a szokásosnál intimebb hangulatú szólókoncertjének gerincét elsősorban 2001-ben megjelent első szólóalbuma és a 2019 januárjában debütált Tűzijáték délben fogják adni, olyan klasszikusok sem maradhatnak ki a repertoárból, mint a Kispál és a Borzzal jegyzett Csillag vagy fecske, vagy éppen a Ha én lennék a Kiscsillagtól. Régi dalok új köntösben, személyesebb hangvételben.

Hangvilla díj 2019 – Ünnepi koncert ♦ 2020. január 11. ■ Hangvilla

2019 novemberében Hangvilla díjjal tüntette ki a hazai könnyűzenei élet Veszprémben is megfordult kiválóságait, az új esztendőben pedig a díjazottak közös koncerttel köszönik meg az elismerést. Tompos Kátya, Hrutka Róbert és az Antal Gábor Trió zenéje önmagában is meglehetősen sokoldalú koncertet ígérne, a közös muzsikálás pedig garantáltan további színnel fogja gazdagítani az élményt. A jegyek mellé ráadásul két ajándék CD is jár.