Alázattal, professzionálisan
A Luxura mára jól csengő márkanévvé vált a veszprémi szolárium piacon, amit mi sem bizonyít jobban, hogy Sudár Beatrix és Pichner Petra immár több mint tíz éve vannak jelen a városban első üzletükkel, öt éve pedig Ősze Edinával karöltve második stúdiójukat is megnyitották. Minőség, alázat és vendégközpontúság a sikerük összetevői.

„Átlagos szoláriumba járók voltunk, amikor látva, hogy hiányzik egy olyan kiemelkedő, igényes szolárium Veszprémben, amely tényleg a minőségről szól, úgy gondoltuk, belevágunk egy saját vállalkozásba. Első üzletünket 2009-ben nyitottuk a József Attila utcában, majd a sok pozitív visszajelzés és megnövekedett igény hatására 2015-ben úgy döntöttünk, összegezve az addig gyűjtött tapasztalatokat, a város másik felében, a Török Ignác utcában megnyitjuk második stúdiónkat is. Jelenleg összesen kilenc géppel állunk vendégeink rendelkezésére” – emlékeznek vissza a kezdetekre a lányok.

Az, hogy idáig eljutottak, annak is köszönhető, hogy tartották magukat elveikhez, és számukra mindig a vendég az első. „Alázat és precizitás nélkül nem működik a dolog – mondják. – A mai napig bent állunk a pultban, mindannyian aktívan részt veszünk a szalonok üzemeltetésben, hogy az általunk képviselt magas színvonal egybeforrjon a Luxura név fogalmával. Mi hárman nem csak az üzletben, de a magánéletben is közel állunk egymáshoz, kiegészítjük egymást. Hamar kiderült számunkra, mindannyian másban vagyunk jók, így az évek során igyekeztünk magunk mellé mindig olyan munkatársakat keresni, akik pontosan illenek ebbe a jól bejáratott rendszerbe.”

Azt vallják, ma már alapvető elvárás, hogy a pultban álló, a vendéget fogadó személy ne csak igényes megjelenésű, de szakmailag is képzett legyen. Fontos számukra, hogy csapatuk a vendégeik elvárásainak és a legújabb trendeknek egyaránt megfeleljen, hiszen a szolárium, mint iparág, rohamos léptekkel fejlődik, ezért képben kell lenniük minden aktualitással: a professzionális, innovatív gépcsaládokkal, a különböző csövek optimális élettartamával és cseréjével, vagy akár a barnulást segítő szoláriumkozmetikumokkal és használatukkal.

„Amikor bejön valaki, neked meg kell tudnod mondani, milyen a bőrtípusa, az alapján melyik gépet, illetve kozmetikumot érdemes használnia, mennyi időre feküdjön be, milyen gyakorisággal jöjjön, hiszen ezeken múlik, hogy eredményes lesz-e a barnulása. A barnulás egy természetes folyamat, nem érdemes túlerőltetni és olyat elvárni a bőrünktől, amire nem képes” – teszik hozzá a lányok.

„Azt gondoljuk, a szoláriumozás kultúrája mára kialakult. Míg tíz éve mindenki csokibarna akart lenni és az se volt baj, ha megég, ma már sokszor orvosok ajánlására keresnek fel minket, D-vitamin pótlására, depresszió és pattanások ellen, pikkelysömörre. Legidősebb vendégünk már 80 éves is elmúlt, ő csontritkulása miatt jár.”

S mégis mi motiválja a lányokat ennyi év után is? „A Luxura számunkra nem csak egy szolárium, hanem egy hely, ahová az emberek szívesen visszatérnek, hozzák magukkal barátaikat, családtagjaikat, hiszen nem csak barnulnak, de jól érzik magukat nálunk. Mindig ugyanazt a magas minőséget kapják mindkét szalonunkban, figyelünk rájuk, megismernek minket és mi viszont őket, sokukat akár név szerint. Felismertük a különböző online felületek – Facebook, Instagram – jelentőségét, próbálunk egy közösséget teremteni, rengeteg játékkal, ajándékkal, visszatérő akciókkal kedveskedni. Ebben a rohanó világban igyekszünk mindig aktuálisnak maradni és emellett megújulni. Az arculatváltás pedig hamarosan mindenki számára szembetűnő lehet, hiszen hatalmas átalakulással készülünk” – árulják el titkukat.

Elérhetőségek:

LUXURA1| 8200 Veszprém, József Attila u. 42.|+36 88 785 464
LUXURA2| 8200 Veszprém, Török Ignác u. 02.|+36 88 326 373

Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 08:00 – 20:00 | Szombat: 09:00 – 20:00 | Vasárnap: 10:00 – 18:00

Facebook: https://www.facebook.com/Luxura-Szol%C3%A1rium
Instagram: https://www.instagram.com/luxuraveszprem/

A parkolás ingyenes!